PROJE YÖNETİMİ


PROJE YÖNETİMİ

Kapsamlı yönlendirme, tespit ve devreye alma inşaat projelerinin, proje yönetimi için çok önemli unsurlarıdır.

IGA Ana Mendirek


Yatırımcı, yüklenici, mal sahibi olarak projenizin her aşamasında birbirinden farklı ancak birbiri ile çok ilgili birçok konu ve gereksinimle ilgilenmeniz gerekmektedir. Proje Yönetim hizmetimiz her türlü ve her büyüklükte inşaat projenizde, sizlere kapsamlı yönlendirme, tespit ve devreye alma önermektedir.

Ulusal ve uluslararası birçok projede kazanılmış deneyim ve yeniliklere açık mühendislik ve yönetim kültürü ile hareket eden organizasyonumuz, projelerinizi geniş bir perspektif ile değerlendirerek, sizlerin projelerinizdeki yükünüzü paylaşmaktadır. Teknik risklerin en aza indirgenmesi, yapım hatalarının önüne geçilmesi, doğru ve pratik planlama çözümleri ile etkili, hassas bütçe tahmini ve maliyet kontrolünün yapılması, personel ve makine-ekipman planlamasının projeye uygun olarak oluşturulması, doğru şantiye şefi, proje müdürü ve kısım şeflerinin seçilmesi, ambar-satınalma yönetimi ve takip sistemlerinin proje şartlarına uygun olarak oluşturulması ve takibi, dizayn, değerlendirme ve projenin kendi özel şartları çerçevesinde karşınıza çıkacak her türlü sorun ve aşamada sizlere en yakın desteği vermek ilkesi ile çalışmaktayız.

Özel ve Kamu kuruluşlarına, yatırımcılara, dizayn firmalarına, mülk ve arazi sahiplerine, sigorta ve inşaat firmalarına deneyimimizi sunmaktan memnuniyet duymaktayız.

Proje Yönetimini iş ahlakı ve hayat felsefesi haline getirmiş olan firmamızla;  kolay yönetilen, sonuçların önünüze hızlı ve anlık raporlarla ulaştığı, daha karlı, az teknik personelle çok iş yaptığınız projeler yapmak için biran önce iletişime geçiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ERKEN BETON DAYANIMI SAĞLAMAK İÇİN BETONA YAPILAN KATKI İLAVESİ VE MİX DİZAYN DEĞİŞİKLİĞİ

LİBYA DA BİR SENE