iNŞAAT PROJELERİNDE DİZAYN AŞAMASI


İNŞAAT

DİZAYN AŞAMASI

Şartname ve yönetmeliklere uygun, çağdaş ve pratik inşaat yöntemleri sunan, ekonomik, güvenilir, proje riskini tanımlayan ve en aza indiren dizayn çözümleri ile yanınızdayız.







İnşaat Projeleri, proje parametrelerinin birbirlerinden farklı olması nedeniyle tek bir şablondan bakılarak düşünülemez. Yapı bazen, basit bir konut ya da ofisken, bazen hektarlarca alanı sulayacak bir sulama kanalı ya da dakikada bir yolcu uçağının ineceği bir havaalanı olabilir. Proje amacına uygun olarak proje alanında yer alan her detay dizayn edilmelidir.

Dizayn, genel ve özel teknik şartnamelere, standart ve yönetmeliklere uygun yapılmalıdır. İnşaat projeleri pahalı projelerdir. Bazı projeler birçok şehrin hatta bazı ülkelerin yıllık oluşturdukları gelirle kıyaslanabilecek ölçülerde olabilmektedir. Bu nedenle, dizayn aşamasında ortaya konulan mühendislik, projelerin fizibilitesini direkt olarak etkilemekte, yapılan yatırımın başarısını ve yıllar içersin de kazanıp yada kaybedebileceği değeri baştan belirleyebilmektedir.

Projelerinizin dizayn aşamasında, doğru mühendis ve mimarları bulmanıza, konseptin ve detayların oluşturulmasında ve değerlendirilerek son haline getirilmesinde size yardımcı olmaya hazırız.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ERKEN BETON DAYANIMI SAĞLAMAK İÇİN BETONA YAPILAN KATKI İLAVESİ VE MİX DİZAYN DEĞİŞİKLİĞİ

LİBYA DA BİR SENE